GOTO SLIDE 1
GOTO SLIDE 1

O nama

Mi smo asocijacija srpskih arhitektonskih praksi, formirana u cilju razmene znanja i ideja, kao i afirmacije srpske arhitekture.

Osnovna želja je da se bolje povežemo, podelimo zajednička iskustva, unapredimo saradnju i na taj način celu profesiju.

Spojilo nas je dugogodišnje iskustvo, a sada pravimo korak dalje ka razvoju naše branše, snažnijem uticaju na tržištu, uvećanju poslova i projekata, jer u svakoj saradnji vidimo dodatni kvalitet i neograničene mogućnosti.

Upravo zbog toga, otvoreni smo za sve buduće članove, nove ideje i inspirativne projekte.

Ukoliko se prepoznate u našim vrednostima, pozivamo vas da nam se pridružite, a ovde možete da preuzmete brošuru i dobijete detaljnije informacije.

 

UPOZNAJTE NAŠEG MENADŽERA

Uvek je važan neko ko predstavlja organizaciju, nastupa u njeno ime, kontaktira sa drugima, povezuje ljude, reprezentuje ideju i celu priču.

Igor Marsenić je rođen 17.03.1974. godine u Šapcu (Srbija).

Diplomirao je na Fakultetu primenjenih umetnosti i dizajna u Beogradu 1998. godine, odsek – Zidno slikarstvo.

Izlagao je na velikom broju samostalnih i grupnih izložbi, kao i na međunarodnim sajmovima savremene umetnosti, a njegova dela se nalaze u brojnim privatnim i javnim kolekcijama u zemlji i inostranstvu. U javnom prostoru, izvedeno je više njegovih radova iz oblasti primenjene umetnosti.

Od maja 2016. do oktobra 2020, bio je član gradskog veća Šapca zadužen za kulturnu politiku i urbani razvoj, a kao kreativni direktor, učestvovao na nizu projekata iz oblasti rekonstrukcije kulturnog nasleđa i revitalizacije javnih prostora.

Od marta 2022. godine, nalazi se na poziciji Izvršnog menadžera Asocijacije srpskih arhitektonskih praksi.

Da kroz povezivanje studija koji neguju savremenu arhitektonsku praksu u Srbiji, osnažimo svoj nastup i povećamo uticaj na tržištu i u branši.

Srpska arhitektura i dizajn prepoznati i priznati u svetu.

Da putem strateškog partnerstva iskoristimo spoj jedinstvenih znanja i ekspertiza kako bi smo razvijali arhitektonski ekosistem, unapredili lokalnu scenu i kontinuirano učestvovali u stvaranju nacionalnog dobra.

Povezivanje sličnih kreativnih senzibiliteta i projektnih ideja u okviru struke, deljenje iskustva i zajedničko delovanje na tržištu.

Želimo da međusobnom dobrom saradnjom i strateškim partnerstvom spojimo jedinstvena znanja i ekspertizu, kako bismo razvili poseban arhitektonski ekosistem i unapredili lokalnu scenu, gradeći na taj način autentično nacionalno dobro.

FAQ