PARTNER DAY GEBERIT

Partner Day GEBERIT: Zaključak godine

Partner Day GEBERIT iz mnogo razloga je bio izuzetno važan događaj za nas. Ovim Partner Day-em zaokružili smo seriju događaja ovog formata u godini za nama.

Dijalog i razumevanje

Naši članovi imali su priliku da bolje upoznaju naše partnerske kompanije, njihove sisteme i usluge. Posetili smo partnerske firme i brojna gradilišta. Rasli smo sa ovim formatom i uključili u dijalog predstavnike izvođača i investitora.

Želeli smo da čujemo i njih. S namerom da se međusobno bolje razumemo i poštujemo poslovnu poziciju drugog.

Rešavanje problema buke: Geberit inovacije

Zahvaljujući partnerima iz Geberit zaokružili smo i temu buke u projektovanju. Jedan od meet-up smo posvetili ovoj temi. Kroz prezentacije Aleksandra Šutića i Marko Miloševića upoznali smo se sa Geberitovim brojnim inovacijama u ovom polju.

Primena u praksi: Hotelijerstvo

Pokazali su nam kako njihovi sistemi predupređuju potencijalne probleme sa bukom, pogotovo u sektoru hotelijerstva. Sve je bilo potkrepljeno konkretnim situacijama pri projektovanju hotela Square Nine u Beogradu i Hotela Hilton u Podgorici.

Predstavljanje novih proizvoda i digitalnih rešenja

‌Mirko Milošević predstavio nam je najnovije proizvode kompanije, digitalna rešenja i aplikacije koje su podrška u njihovoj ekonomičnoj upotrebi.

I posebnu zahvalnost upućujemo ‌Zorani Stojanović na savršenoj produkciji celog događaja i saradnji tokom ove godine.

Partner Day GEBERIT je bio i zadnji događaj koji smo organizovali u ovoj godini.

ASAP je tokom 2023. godine organizovao 51 događaj, što otprilike znači jedan događaj nedeljno. Svi smo puno naučili, mnoge stvari promenili, još više tek započeli ili naslutili. I zato nameravamo da nastavimo ovim tempom i u sledećoj godini.

POZIVAMO VAS DA NAM SE PRIDRUŽITE, DA BUDEMO BOLJI ZAJEDNO!!!

FAQ