Insistiramo na vrhunskom kvalitetu proizvoda i usluga, kontroli u svim oblastima, stalnim inovacijama, timskom radu zaposlenih, postavljanju i održavanju standarda u svim domenima poslovanja, sa posebnim akcentom na poštovanje životne i radne sredine.

 

Koristeći kriterijume kojima se rukovodimo, druge kompanije dobijaju u ruke alat koji im služi da procene svoje ključne performanse, da procene gde su u odnosu na to gde žele da budu i kako mogu da definišu svoj put za unapređenje.

 

Bezbednost u svim sferama našeg radnog okruženja uvek je na prvom mestu.
Kompanija INM poseduje sertifikate ISO 9001:2015, ISO14000:2015 kao i CE znak, a dobitnik je i brojnih priznanja za pružanje podrške manifestacijama od kulturnog i naučnog značaja.

 

Karakteristika preduzeća je stalni uspon, kako u razvoju proizvodnih kapaciteta, tako i u osvajanju novih proizvoda, proširenju obima poslovanja i broja zaposlenih. Postalo je poznato na tržištu Srbije, a sve više se pojavljuje i van granica izvozom svojih proizvoda. Plasiranjem svojih proizvoda na inostrano tržište, kompanija potvrđuje svoju uspešnu politiku profesionalnog pristupa i održavanja nivoa kvaliteta u svojim proizvodima.

 

Usled razvoja tehnologije i procesa rada, kompanija INM uspešno prati sve tehnološke inovacije i na taj način održava poziciju lidera u svojoj profesiji.

Kontakt

Gavrila Principa 43, 11000 Beograd +381 60 3384865 contact@asap.org.rs

SOCIAL

NEWSLETTER

FAQ