Knauf Insulation je globalni lider u industriji izolacionih materijala u građevinarstvu i industriji, sa više od 40 godina iskustva u proizvodnji i distribuciji izolacionih rešenja. 

Knauf Insulation je deo Knauf Grupe koja zapošljava oko 40,000 ljudi širom sveta, ima više od 300 fabrika u preko 90 zemalja i promet od oko 12,5 milijardi evra. Knauf grupa je osnovana 1932. godine i do danas ostaje u nezavisnom porodičnom vlasništvu, negujući vrednosti partnerstva, posvećenosti, preduzetništva i Menschlichkeit (ljudskosti).

U Srbiji poslujemo od 2005. godine, kada je Knauf kupio fabriku kamene mineralne vune u Surdulici, koja danas ima kapacitet od 50,000t kamene vune godišnje i pored srpskog, snabdeva tržišta Bugarske, Rumunije, Grčke, Kipra, Malte, Severne Makedonije, Crne Gore i Albanije.

Izlazimo u susret rastućoj potrebi za energetskom efikasnošću obezbeđujući rešenja za toplotnu i zvučnu izolaciju objekata, ali i zaštitu od požara.

‘’Kao kompanija koja oduvek neguje dobre odnose sa inženjerima, podržava edukaciju i razvoj arhitekata, sa odobravanjem smo dočekali vest da je ASAP osnovan i vrlo brzo odlučili da postanemo vaš partner, jer nove i mlade snage su one na kojima će se arhitektura i građevinarstvo zasnivati u godinama i decenijama pred nama.
Savremeno građevinarstvo i arhitektura zahtevaju savremeni pristup svih činilaca u lancu. Smatramo da Knauf Insulation ASAP-u može da ponudi upravo takvo partnerstvo – zasnovano na ekspertizi, modernim rešenjima i alatima i razmeni znanja u cilju unapređenja arhitektonske prakse ali i čitave građevinske industrije u Srbiji, a i šire.’’

Marija Ilić

Marketing menadžer  

 

Kontakt

Gavrila Principa 43, 11000 Beograd +381 60 3384865 contact@asap.org.rs

SOCIAL

NEWSLETTER

FAQ