Volumen je kompanija iz Bosne i Hercegovine koja pravi savremen, funkcionalan i izuzetno udoban nameštaj. Reč je o decentnom nameštaju koji je rezultat savremenog pogleda na klasične vrednosti.

Vidimo Volumen kao oličenje dobrog balansa između forme i sadržaja – dizajn je moderan, pametan i pažljivo osmišljen, a materijali su vrhunskog kvaliteta. Dizajn je za nas suptilna igra između estetike i funkcionalnosti, zbog čega veliku pažnju posvećujemo detaljima kao i odgovornom odnosu prema resursima. Kreiramo visoko kvalitetan i pristupačan nameštaj koji ispunjava potrebe modernog načina života. Posedujemo veliko višedecenijsko iskustvo u svim fazama procesa proizvodnje i ono nam omogućava beskrajno mnogo mogućnosti u kreiranju inovativnih rešenja okrenutih potrebama savremenog načina života. Spajanjem tradicionalnih vrednosti, umeća izrade i razumevanja potreba savremenog čoveka stvaramo nameštaj za koji verujemo da podiže kvalitet življenja. Volumen predstavlja miks kvalitetnog zanatskog rada i najsavremenije tehnologije.

Testiranje ciklusa vrši se u okvirima naše proizvodnje što predstavlja direktnu garanciju kvaliteta.

Za modularni sofa sistem Domen, dizajniran od strane Zorana Jedrejčića, Volumen je dobio regionalnu BIG SEE nagradu u kategoriji Product Design Award 2023: Pobednik, na čemu smo veoma ponosni!

Zašto ASAP?

Zato što smo u ASAP-u prepoznali deo sopstvene odlučnosti da težimo posvećenosti i predanosti u profesionalnom radu. Verujemo da zajedničkim delovanjem svih učesnika u branšama koje se dodiruju i prepliću možemo podići svest i uticati na širu zajednicu. Vidimo zajedničko delovanje kao oblik edukacije i verujemo da ono proširuje perspektivu, menja pogled na svet i utiče na podizanje kvaliteta života čitave zajednice.

Kontakt

Gavrila Principa 43, 11000 Beograd +381 60 3384865 contact@asap.org.rs

SOCIAL

NEWSLETTER

FAQ