GUŠIĆ Architecture je nagrađivani arhitektonski studio sa sedištem u Beogradu, specijalizovan za projektovanje stambenih prostora, a vrlo uspešno se bavi i projektovanjem izložbenih i kulturnih objekata.

 

Studio je prepoznatljiv po arhitekturi koja se oslanja na pažljivu analizu konteksta i pronalaženje savremenog načina transformacije prostora, sa veoma istančanim sluhom za želje i potrebe klijenata.

 

Naš svaki projekat odiše individualnošću obogaćenom jasnim i svedenim arhitektonskim izrazom koji, pre svega, nastaje kao težnja za arhitekturom koja odoleva vremenu.

 

Ono što  smatramo odlikom našeg rada je jednistven način stvaranja harmonije prostora i funkcionisanja u prostoru, što u kombinaciji sa odgovornim vođenjem budžeta i rokova daje garanciju efikasne realizacije svakog projekta.

 

Mi verujemo da se vrednost arhitekture  u društvu ogleda, pre svega, u stvaranju konstruktivnog dijaloga između ljudi i prostora, a potvrda tome jeste poverenje koje smo stekli, kako kod klijenata, tako i u profesinalnom krugu među kolegama.

 

Vođeni istom idejom mi nastavljamo da gradimo Vaše poverenje.

 

Nagrade:

2019   Grand Prix 4. Balkanskog arhitektonskog bijenla

2019  Nagrada 41. Beogradskog salona arhitekture u kategoriji – Enterijer za realizovano delo Muzej inicijative u Smederevskoj Palanci

2020 Priznanje 42.salona Beogradskog salona arhitekture u kategoriji – Enterijer za realizovano delo Rekonstrukcije galerije modern umetnosti u Smederevskoj Palanci

2020 Priznanje 22. salona arhitekture Novi Sad u kategoriji – Enterijer za realizovano delo Muzej inicijative u Smederevskoj Palanci

 

Studio se pridružuje ASAP-u zbog udruženosti, povezanosti, razmene iskustava, ujedinjenosti, znanja i mogućnosti kolektivne promene.

 

Više detalja na: www.gusicarchitecture.com

 

Istaknuti projekti:

  • Narodni Muzej u Smederevskoj Palanci
  • Ucionica Buducnosti u Smederevskoj Palanci
  • Adaptacija stana BVM 23 u Beogradu

 

 

 

 

Kontakt

Gavrila Principa 43, 11000 Beograd +381 60 3384865 contact@asap.org.rs

SOCIAL

NEWSLETTER

COPYRIGHT 2022

FAQ