Modena Art Studio Arhitektonski studio iz Novog Sada, tim stručnih ljudi koji učestvuje u realizaciji Vaših ideja od početnog koncepta do izvođenja radova. Bavimo se projektovanjem i izradom tehničke dokumentaciju za izgradnju i rekonstrukciju objekata.

Nudimo usluge projektovanja objekata, enterijera, eksterijera, vizualizaciju, projektantski nadzor i izvođenje, kao i dizajn nameštaja.

Istaknuti projekti:

MAS officehttps://www.modenaartstudio.com/portfolio/mas-new-office/

Modena Art Studio nakon 3 godine poslovanja otvara sopstvenu kancelariju u jednom salonskom stanu, u Novom Sadu, u centru grada.

Naime, stan je kompletno rekonstruisan, zadržan je samo odžak koji je centralni deo prostora, oko kojeg se sve dalje razvija kao ideja. Stan koji je imao sve prostorije na fasadi, do kojih se dolazilo iz jedinstvenog hodnika, sada dobija jedan cirkularan prostor tako da svi delovi kancelarije postaju međusobno povezani.

Značajna tema ovog projekta je lične, emocionalne prirode. Stan je od jedne posebne osobe koja je svoj život provela u njemu i čitava ideja je zasnovana na tome da se zadrži njena energija i osećaj prostora. Boje su birane iz njene omiljene palete, a centralni motiv konferencijke sale je restauriran orman koji je krasio njenu spavaću sobu. Ovim uređenjem smo uspeli da održimo duh prostora, ali i da mu darujemo novi život.

 

Preston Holdinghttps://www.modenaartstudio.com/portfolio/preston-holding/

Jedan od projekata koji je isključivo poslovnog tipa, je bio poseban izazov. Objekat je star 115 godina u kojem je rađeno renoviranje u cilju opremanja poslovnog prostora za novu delatnost. Pored samog dizajna enterijera firma MAS se bavila i vođenjem projekta i nadzorom čitavog tima izvođača koji su učestvovali na ovom kompleksnom projektu. Jedinstvena ideja investitora je učinila da projektni zadatak bude specifičani i zajedničkim snagama došli smo do zadivljujućeg rešenja.

 

Vila Veternikhttps://www.modenaartstudio.com/portfolio/vila-veternik/

Zahtev klijenta je bio da se na veoma maloj parceli od 321m2 isprojektuje objekat koji je po planu tražen kao slobodnostojeći, čime se prostor za dvorište dodatno smanjilo, a da pored objekta bude i bazen koji odgovara potrebama klijenta. Takođe, pored svega navedenog neophodno je bilo smestiti i pomoćni objekat koji će služiti tehničkim uslovima bazena i dvorišta, tako da je u veoma malim okvirima moralo da bude smešteno sve gore navedeno.
www.modenaartstudio.com

Kontakt

Gavrila Principa 43, 11000 Beograd +381 60 3384865 contact@asap.org.rs

SOCIAL

NEWSLETTER

COPYRIGHT 2022

FAQ