Supra Arhitecture doo je mlada beogradska praksa, koja je proiašla iz dva porodična biroa koji u različitim  formama  traju  više  od  30  godina.  Partneri  u  birou  su  arhitekti  sa  više  od  15  godine  iskustva  u  projektantskom, menadžerskom i akademskom arhitektonskom okruženju. Portfolio Supra Architecture  čini  širok  spektar  delovanja,  od  stanovanja,  preko  javnih  i  poslovnih  objekata,  do  urbanistikog  projektovanja,  ali  pre  svega  na  fokusu  na  arhitekturi  luksuznog  stanovanja  i  hotelijerstva.  Supra  Architecture je za izvedena dela više puta nagrađivan, a naši članovi su na autorskim pozicijama, u okviru  više timova, dobili preko 15 nagrada na arhitektonsko – urbanističkim konkursima. Kompanija posluje u  Srbiji, Crnoj Gori i Regionu, kao i u Ujedinjenom Kraljevstvu, a pored sektora projektovanja, aktivna je u i  oblastima konsaltinga i project managementa.     

 

Nagrade:

  1. Priznanje u kategoriji arhitetkture na 33 salonu arhitekture, 2012 za izvedei objekat Socijalnog stanovanja u zaštićenim uslovima u Sremskoj Mitrovici   
  2. Nagrada publike I stručnog žirija za najbolju kuću godine na portal gradnja.rs, za 2022 godinu  

 

Više detalja na: www.supraarchitectutre.com 

 

Istaknuti projekti:

  1. Dukley Beach Hotel & Promenade
  2. Gradska vila na Dorćolu
  3. Socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima, Sremska Mitrovica

 

Studio Supra Architecture je u ASAP‐u da bi učestvovao u stvaranju i unapređenju stručnog i poslovnog ambijenta u kome arhitektonska profesija deluje, kao i zbog podizanja svesti šire javnosti o značaju kreiranja u prostoru. 

Kontakt

Gavrila Principa 43, 11000 Beograd +381 60 3384865 contact@asap.org.rs

SOCIAL

NEWSLETTER

COPYRIGHT 2022

FAQ