ASAP INTRO #09 – NIŠ

Jedan od ciljeva Asocijacije srpskih arhitektonskih praksi je podizanje profesionalnih standarda i unapređenje poslovne kulture arhitektonskih preduzetnika. Značajan broj naših događaja i radionica za članove je posvećen upravo tome.

U ovoj godini želimo da se maksimalno posvetimo razvoju lokalnih zajednica u kojima imamo članice i da što više naših aktivnosti bude van Beograda. Verujemo da je izuzetno važno da što više firmi i pojedinaca iz cele Srbije napreduje i podigne nivo svog poslovanja.

 

Zato je za nas INTRO#09 kojeg smo organizovali u Nišu bio od izuzetnog značaja. Iako tradicionalno INTRO format događaja organizujemo isključivo za naše članice, ovaj put smo napravili izuzetak i okupili smo na događaju širu arhitektonsku zajednicu iz Niša.

 

Tema poput “Izazovi u komunikaciji sa klijentima i kako ih prevazići” je sigurno jedna od onih koje objedinjavaju sve koje se bave arhitektonskom praksom. Zato se nismo začudili odzivu kolega iz Niša koji je bio izuzetan.

 

Zahvaljujući umešnom vođenju događaja od strane Relja Dereta uspeli smo da od početnog nepoverenja i suzdržanosti, stignemo do pune otvorenosti i kvalitetne razmene informacija i iskustava prisutnih kolega. Značilo nam je i što su nam preneli da ovakav tip zajedničkog skupa nisu imali do sad.

 

Planiramo da 30. maja održimo sednicu Upravnog odbora u Nišu i da u nastavku dana imamo novi ASAP događaj. Sa nestrrpljenjem čekamo na taj dan i ponovni dolazak Asocijacije u Niš.

FAQ