ASAPartner Day – Hörmann

Kompanije koje su partner članovi Asocijacije srpskih arhitektonskih praksi su od izuzetnog značaja za naš ekosistem. Povezala nas je zajednička ideja da doprinesemo podizanju profesionalnih standarda, kao i unapređenju poslovne kulture. Verujemo da na taj način dajemo pun doprinos privrednom ambijentu u Republici Srbiji.

 

Hörmann Srbija spada u kompanije koje su među prvima podržale aktivnosti Asocijacije. U zadnje dve godine dali su pun doprinos ostvarenju naše zajedničke misije i vizije.

 

Partner Day Hörmann je bio prvi događaj ovog formata kojeg smo organizovali u ovoj godini. Partner Day je izuzetno dragocen jer nam omogućava da ostvarimo komunikaciju i razmenu znanja sa drugim činiocima u okviru arhitektonskog ekosistema.

 

Kroz prezentaciji koju je izuzetno vodio Bojan Simović, direktor Hörmann Srbija mogli smo da se upoznamo sa mnoštvom proizvoda ove kompanije. Poseban utisak ostavili su proizvodi iz segmenta Loft vrata za savremene enterijere, kao i klizna vrata za HoReCa sektor.

 

Prezentaciji su prisustvovali i studenti Arhitektonskog fakulteta u Beogradu sa svojom profesorkom Evom Vaništom. Uživali smo u zaista izuzetno kreativnim i lucidnim marketing kampanjama na temu Hörmann proizvoda koja su producirali uz pomoć AI alata u sklopu konkursa koji Hörmann Srbija organizuje sa Fakultetom. Svi timovi su dobili gromoglasne aplauze. Zajedničko druženje smo nastavili u prodajnom salon kompanije.

 

Zahvaljujemo se Horman Srbija na gostoprimstvu i verujemo da će događaja na kojima se mogu susresti privreda, arhitektonska praksa i akademija biti više.

FAQ