OTVORITE PUT NOVIM IDEJAMA, MISLITE STRATEŠKI

Promene i njihov uticaj na timsku dinamiku

U današnjem poslovnom svetu tempo promena je beskompromisan, hijerarhija postaje prošlost, a autonomija i samostalnost postaju ključne.

Trening „OTVORITE PUT DOBRIM IDEJAMA, MISLITE STRATEŠKI“, koji smo organizovali u saradnji sa Gi Group, pomogao nam je da bolje razumemo kako produktivnost i efikasnost u poslu mogu da se unaprede kroz strateško razmišljanje.

Različitosti kao resurs za timske interakcije

Kako sličnosti, tako i razlike, zajedno sa otvorenom komunikacijom, mogu biti ključni faktori u izgradnji kulture međusobnog razumevanja i prihvatanja.

Kroz ovaj trening smo naučili da različitosti tumačimo kao dragocen resurs u smislu raznolikih iskustava, ideja, znanja, veština i vrednosti kojima se kroz individualnost podstiče timska interakcija.

Preispitivanjem koje su vrednosti ključne za organizaciju i tim, shvatamo kako različite perspektive mogu obogatiti i olakšati donošenje odluka i rešavanje problema.

Značaj agilnosti u savremenom poslovnom okruženju

Kroz individualne i timske vežbe članica naše Asocijacije, razmene iskustava i diskusiju stekli smo vredne alate za agilnost i kontinuirano analiziranje načina na koji stvari funkcionišu, a, koji će nam pomoći da nam ono što radimo bude relevantno za promene i izazove koje tržište nameće.

 

U narednim objavama na našim društvenim mrežama podelićemo i utiske naših članova, a posebno se zahvaljujemo Marini Delić i Veselinu Vasiljković iz Gi Group koji su dali sve od sebe da nam na interaktivan i jedinstven način približe proces strateškog mišljenja.

FAQ