Partner Day Knauf Insulation

Partner Day Knauf Insulation

Budimo bolji zajedno

ASOCIJACIJA SRPSKIH ARHITEKTONSKIH PRAKSI je stvorena kako bi bila platforma za razvoj arhitektonskog preduzetništva i stvaralaštva, ali i celokupnog i prilično raznonvrsnog ekosistema građevinske industrije, što uključuje i investitore, izvođače, proizvođače i sve druge.

Zato je i naš pozvi svima bio i ostao, PRIDRUŽITE NAM SE DA BUDEMO BOLJI ZAJEDNO!

Poseta Sava Centru

Upravo iz ovih razloga smatramo Partner Day Knauf Insulation izuzetno uspešnim, jer smo zahvaljujući našim partnerima iz Knauf Insulation Srbija tokom posete gradilištu Sava Centra uspeli u ovaj format događaja naše Asocijacije da uključimo i druge, izuzetno važne aktere poput Delta Real Estate i izvođače poput Jadran d.o.o. .

S obzirom na arhitektonski značaj ovog dela Stojana Maksimovića i njen simbolički uticaj na društveni život Beograda i Srbije, nismo bili iznenađeni što je više desetina naših članica prisustvovalo ovom Partner Day događaju.

Profesionalna posvećenost i saradnja: ključni akteri u izgradnji i zaštiti arhitektonskog nasleđa

Želimo da se zahvalimo i da odamo profesionalno priznanje Darja prezime iz Delta Real Estate i ime i prezime iz Jadran što su tokom jednoipočasovna šetnje kroz sale, koridore, galerije, terase i holove pokazali svoju izuzetnu posvećenost ovom projektu i profesionalnu superiornost jer su u svakom momentu i svakoj lokaciji mogli da daju vrlo precizne odgovore na sva, a bilo ih je zaista izuzetno mnogo, pitanja naših članova.

Takođe, želimo da primetimo da je u Darjinim i xy izlaganjima jedna od najčešće pominjanih reči bila Zavod, referirajući na Beogradski zavod za zaštitu spomenika kulture i njihove stručnjake koje su davali smernice Investitoru i Izvođaču, samim tim značajno utičići na tehnologiju i vremenske rokove. Za nas je ovo bila fantastična uvertira za meet-up koji organizujemo 27. 10. baš na temu zaštite arhitektonskog nasleđa.

Knauf Insulation / ASAP saradnja

Posebnu zahvalnost dugujemo našim partnerima iz Knauf Insulation, koji su se potrudili da dobijemo pristup aktivnom gradilišti Sava Centra i da na najbolji način maksimalizujemo potencijale našeg partnerstva.

FAQ