A3 architects je multidisciplinarni arhitektonski biro sa biroima u Beogradu i Pragu, fokusiran na integrisanje različitih disciplina – arhitekture, dizajna enterijera, urbanizma i umetnosti. Neprekidno istražujemo nove mogućnosti za interakciju između arhitekture, društva i pojedinaca.

A3 architects sarađuje sa kompanijama I konsutlantima iz razlicitih oblasti u cilju razmene iskustava i permanentog usavršavanja znanja iz oblasti savremenih sistema i tehnologija, brand strategija I odrzivog razvoja. Trenutni angazmani uključuju različite projekte komercijalne I stambene arhitekture kao i projekte enterijera poslovnih, rezidencijalnih I tehnoloskih objekata u Srbiji, Austriji, Češkoj, Hrvatskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Americkim Drzavama I Kataru.

Verujemo da nasim iskustvom, a kroz ASAP platformu možemo doprineti u pokusaju da standardizujemo arhitektonske usluge u smislu: obima, sadržaja i nivoa projektne dokumentacije, načina formiranja cena prema fazama dokumentacije i na kraju usaglašavanja sa najboljim modelima koji već postoje i dobro funkcionišu u svetu.

Više detalja na: www.a3-architects.com

Featured Projects:

  • Srpski paviljon na svetskoj izlozbi DUBAI EXPO 2020
  • Epic Games Camus Novi Sad
  • O Distilery, Serbia

 

Contact

Gavrila Principa 43, 11000 Belgrade +381 60 3384865 contact@asap.org.rs

SOCIAL

NEWSLETTER

COPYRIGHT 2022

FAQ

FAQ