Arhitektonski biro zapoceo je delatnost 2005. godine pod imenom Lamda Studio da bi potom godine 2018. pored Lamda Studija, osnivamo I Lamda Group I nastavljmo delovanje pod novim pravnim licem sa dvoje partnera Radonja Dabetić i Andraš Lukač. Studio deluje u okviru arhitektonskih delatnosti, na poslovima arhitektnoskog projektovanja, urbanistickog planiranja I uredjenja unutrasnjeg prostora. Biro cine clanovi koji su arhitektosnke struke, dok ostale inzenjerske delatnosti u fazama projektovanja ostvarujemo saradnjom sa spoljnim partnerima I saradnicima. Tokom svog delovanja biro je varirao u broju clanova I unutrasnjih saradnika uglavnom oko 5 do 9 arhitekata. Danas biro broji 9 arhitekata Projektujemo objekte razlicitih programa, od stambenih I poslovnih, do hotelskih I privrednih, kao I nekolilko projkata sakralnih I obrazovnih namena. Biro ima
projektovane I ostvarene objekte na podruciju Novog Sada, Beograda, Kopaonika, kao I niza opstina na teritoriji Vojvodine. Takodje imamo projekte na teritoriji Slovenije, Madjarske, Crne Gore I Bosne I Hercegovine.
Kao biro ali I pojedincno dobitnici smo nekoliko nagrada ili priznanja, od kojih izdvajamo nagradu RankoRadovic za rad u sveri multimedija, trece mesto na medjunarodno Urbanisticko-arhitektonskom konkursu za uredjenje centralnog trga u Beceju. Izlagali smo radove na salonima arhitekture u Novom sadu I Beogradu.

Od projekata koje bi smo hteli da istaknemo, izdvajamo.
-Poslovno-stambeni objekat “Bulevar centar” u Novom Sadu, godina izgradnje 2009.
-stambeno poslovni kompleks “New Minel” na Novom Beogradu, godina izgradnje 2021.
-stambeno-poslovna zgrada “Vojvodjanka” u Novom Sadu, godina izgradnje 2022.
-hotel ***** u Sremskim Karlovicma, godina izgradnje 2023-24.

 

Lamda Group je clan ASAP jer veruje u potrebu za organizovanim delovanjem strucnih I posvecenih biroa u pravcu poboljsanja zajednicih uslova za rad, poboljsanju I prosirenju arhitektonske svesti I znanja svih clanova drustva, delovanju na siroj vidljivosti struke u kulturnom miljeu drustva.

Contact

Gavrila Principa 43, 11000 Belgrade +381 60 3384865 contact@asap.org.rs

SOCIAL

NEWSLETTER

COPYRIGHT 2022

FAQ

FAQ