🄰🄱 🄾🅅🄾 + 🄰🄱🄾🅅🄴 🅄🅂 = 🄰🄱🄾🅅🅄🅂

 

Abovus arhitektonski studio su osnovali Maja i Ivan Stefanović krajem 2008. godine. Radeći još tokom studija, pa i na početku karijere, zajedno i sa kolegama, na mnogobrojnim lokalnim i međunarodnim nagrađivanim konkursima, projektima različitih namena i složenosti, kao i koordinaciji na većim projektima, zaključili smo da je potrebno nastupiti kao tim, pod jednim imenom. Kasnije, 2015. godine, formalizovano kao arhitektonski studio, od kada neprestano rastemo. Iako je baza Beograd, za nas ne postoje granice.

 

Abovus je studio koji se bavi arhitektonskim i inženjerskim projektovanjem, stručnim konsultantskim uslugama za objekte specijalne namene, retail i business centre, konstantnim istraživanjem i razmišljanjem u sferi arhitekture, enterijera, dizajna nameštaja i proizvoda. Želja nam je da ne prestanemo da se igramo, a profesionalni, iskren pristup uz maksimalnu posvećenost svakom projektu i zadatku su nam najjače reference i razlog zadovoljnih klijenata, kao i novih prilika. Radujemo se otkrivanju procesa osmišljavanja, rađanja i stvaranja. Inspiriše nas da otkrivamo neočekivano u očekivanom.

 

www.abovus.com
abovus instagram
abovus facebook
abovus linkedin

 

Posebno smo ponosni na istraživanje u oblasti dizajna nameštaja i proizvoda, gde smo iskoračili i kroz kompletan proces od ideje do realizacije i plasmana, uspeli da zaokružimo ideju proizvoda Val desk organizer.
Potvrda su nagrade Big SEE Product Design Award 2019, Zlatan ključ na 57. međunarodnom Sajmu nameštaja za pametan dizajn 2019. i nagrada ženskog arhitektonskog društva ŽAD za oblast: višeslojnost na istoimenoj izložbi održanoj 3. – 9. decembra 2019. godine.

 

Kritičko razmišljanje i pokušaj da se arhitektonska praksa, posebno u Srbiji, udruži, osnaži i prepozna, da se napravi zajednica pojedinaca, studija, manjih i većih timova, koja je jača kako lokalno tako i internacionalno kada nastupa grupno, da se podele iskustva i razmene znanja, sve su to vrednosti i težnje koje Abovus deli sa ASAP organizacijom.

 

Kontakt

Gavrila Principa 43, 11000 Beograd +381 60 3384865 contact@asap.org.rs

SOCIAL

NEWSLETTER

COPYRIGHT 2022

FAQ