Sa više od 15 godina raznovrsnog iskustva u pejzažnoj arhitekturi širom Severne Amerike i Srbije, Jelena Zorić je osnovala Archiplant Studio 2022. godine. Njena misija je da iskoristi svoje obimno međunarodno iskustvo i kreativnu sposobnost kako bi unapredila lokalno tržište pejzažne arhitekture i dizajna. U Archiplant Studiju, naša vizija seže izvan konvencionalnih granica gde težimo da uspostavimo snažnu i besprekornu vezu između uređenja pejzaža i arhitekture. Naš krajnji cilj je značajno poboljšanje kvaliteta života u urbanim područjima.

Sa istom strašću i posvećenošću, bavimo se unapređenjem malih privatnih dvorišta, javnih prostora i velikih projekata mešivite upotrebe. Naša posvećenost leži u stvaranju okoline koja odražava spoj kreativnosti, funkcionalnosti i održivosti. Spajajući međunarodnu ekspertizu sa pažljivim sagledavanjem lokalnih potreba, težimo da redefinišemo oblast pejzažne arhitekture. Naš svestran pristup osigurava da svaki projekat, bilo privatni ili javni, dobije isti nivo posvećenosti, doprinoseći pozitivnim transformacijama na svim nivoima.

ASAP-ova upečatljiva misija i vizija sun as provukle i inspirišu našu povezanost sa različitim arhitektonskim praksama. Radujemo se učestvovanju u razmeni znanja i iskustava, posebno u oblasti unapređenja otvorenih prostora.

Projekti:

Banovo Brdo Residences – IDR, IDP, PGD, PZI

Banovo Brdo Promenada- IDR, IDP, PGD, PZI

Privatni objekat Slankamen – IDR, IDP

 

Sajt:

https://www.archiplant.rs/

Kontakt

Gavrila Principa 43, 11000 Beograd +381 60 3384865 contact@asap.org.rs

SOCIAL

NEWSLETTER

COPYRIGHT 2022

FAQ