Studio Architonic osnovan je 2010. godine.

 

STUDIO | ARCHITONIC predstavlja samostalan, fleksibilan i operativan tim stručnjaka iz oblasti dizajna, arhitektonskog i građevinskog stvaralaštva, sa licencama i sertifikatima domaćih institucija na polju izrade idejnih rešenja, glavnih i izvođačkih projekata, projektovanja i opremanja enterijera, praćenja projekta tokom svih faza, implementacije inteligentne arhitekture, dizajna vizuelnog identiteta i marketinških materijala, retail-a korporativnog identiteta.

 

Globalno iskustvo i lokalno znanje omogućava studiju da svojim klijentima predstavi integrisanu strategiju realizacije, kao i kompetitivan i transparentan proces svih segmenata u razvoju projekata.

 

Više detalja potražite na: www.architonic.rs

 

Razlog pristupanja ASAP-u:

 

Prepoznali smo napor da se stvori strukovna asocijacija koja povezuje i udružuje domaće studije i biroe u cilju podizanja kvaliteta struke kroz međusobnu saradnju.

 

Formiranje asocijacije vidimo kao nastojanje da se prepozna značaj arhitektonske struke, ali i da se ona afirmiše, ponovo validira i pozicionira na pripadajuće mesto na tržištu.

 

Istaknuti projekti:

  1. Poslovni objekat u Beogradu
  2. Stambeni projekat u ulici Gospodara Vučića, u Beogradu
  3. Radarska stanica na vrhu Besna kobila

Kontakt

Gavrila Principa 43, 11000 Beograd +381 60 3384865 contact@asap.org.rs

SOCIAL

NEWSLETTER

COPYRIGHT 2022

FAQ