ZAP je porodična firma osnovana 1990. godine, specijalizovana za izradu investiciono tehničke dokumentacije za objekate visokogradnje različitih namena, izradu planova detaljne regulacije i urbanističkih projekata, konsalting i inženjering usluge za potrebe investitora, stručni nadzor nad izgradnjom objekata, i za nadzor nad projektnim finansiranjem. 

Naš tim se sastoji od kreativne i posvećene grupe pojedinaca koji dele zajedničku želju za projektovanjem i izgradnjom progresivne, funkcionalne i inovativne arhitekture. Težimo formiranju prakse koja nudi uvid u različita arhitektonska rešenja, poboljšavajući ponudu klijentima, uz stalnu želju za novim saznanjima i napredkom. Svaki projekat smatramo novim zadatkom i specifično odgovaramo na svako arhitektonsko pitanje. 

Izdvajamo godišnju nagradu „Aleksej Brkić“ za najuspešnije realizovano delo iz oblasti arhitekture za 2018. godinu, koju su naši projektanti dobili za projekat hotela „Hilton“. 

Članstvo u ASAP-u vidimo kao priliku za povezivanje i razvoj arhitektonske prakse u Srbiji i inostranstvu. Podržavamo ciljeve i vrednosti organizacije i njenih članova i želimo da doprinesemo boljim rezultatima u svim poljima arhitektonskog delovanja. 

 

 

ZAP Web site:  www.zapp.eu.com 

 

 

Za potrebe prezentacije u organizaciji izdvojili bismo sledeće projekte: 

  1. Stambeno-poslovni objekat “Square 43”
  2. Zgrada 2 fakulteta – Geografski fakultet I fakultet bezbednosti
  3. Poslovni objekat “Bridge Plaza”

 

Napomenuli bismo i to da je ZAP učestvovao u realizaciji nekoliko objekata kao lokalni partner i to:

  • Idejni projekat kompleksa Beko u saradnji sa biroom Zahe Hadid (Zaha Hadid Architects)
  • Poslovni objekat “Green Heart” u saradnji sa autorima idejnog rešenja – Atelier Thomas Pucher
  • Poslovni objekat “GTC X” u saradnji sa autorima idejnog rešenja – Atelier Thomas Pucher

Kontakt

Gavrila Principa 43, 11000 Beograd +381 60 3384865 contact@asap.org.rs

SOCIAL

NEWSLETTER

COPYRIGHT 2022

FAQ