ASAP INTRO #10 – MOGUĆI IZVORI FINANSIRANJA – LOVA IS ALL AROUND US

Vinstonu Čerčilu se pripisuje da je tvorac izreke Balkan proizvodi više istorije nego što može da potroši.

 

I zaista, opterećeni smo istorijom, tradicijom, uzvišenim temama i etičkim dilemama.

 

Asocijacija srpskih arhitektonslih praksi sinoć je ispisalo istoriju koju je moguće “konzumirati” i koja može pomoći našim članovima i široj arhitektonskoj zajednici da poboljša svoj položaj u srpskom društvu.

 

Razgovarali smo o veoma prozaičnoj temi, novcu.

 

Srpska drzava i Evropska Unija izdvojili su značajna sredstva kako bi pomogli razvoj svih oblika preduzetništva, pa i arhitektonskog.
Znanje ničemu ne služi ukoliko se ne deli i stoga zahvaljujemo Miloju Kruniću iz Unknown studio , kao i Duravki Živković iz Razvojne agencije Srbije i Ljiljani Marković iz rareibeograd sto su podelili svoja dosadašnja iskustva i znanja.
Shvatili smo da niko u našoj zahednici nije koristio sredstva bilo finansijska ili nefinansijska zahvaljujući kojima je mogao podstaći rast svog biznisa.

 

Bilo je izuzetno inspirativno videti veliko interesovanje kolega. Nastavićemo da organizujemo slične događaje i u drugim gradovima, kako bismo proširili ovu inicijativu i omogućili što većem broju arhitekatada se informišu kako da iskoriste dostupne resurse. Naša zajednica ima ogroman potencijal i uz pravu podršku, možemo postići mnogo.

FAQ