ASAPARTNER DAY FUNDERMAX

Fundermax je od ove godine postao deo ASAP zajednice. Počastvovani smo što je ova internacionalna kompanije prepoznala značaj saradnje sa srpskim arhitektonskim praksama.

 

Verujemo da je ovaj Partner Day Fundermax pokazao značaj ovog formata događaja za profesionalni razvoj naših članova. Na našem tržišti Fundermax je sinonim za proizvod koji je nepohodan deo sistema ventilisanih fasada. I zaista, zahvaljujući postojanosti boje, otpornosti, dugotrajnosti i jednostavnoj ugradnji, Fundermaxove Max compact ploče zauzele su dominantno mesto na tržištu.

 

Iako bi zbog ovog lako pomislili da ne postoji ništa novo što bi članicama ASAP bilo nepoznato ili zanimljivo, Bojan Perić i Goran Tešić su kroz svoje prezentacije dokazali suprotno. Bila nam je izuzetno značajno što smo na konkretnim arhitektonskim delima iz šireg regiona mogli da sagledamo nove i kreativne pristupe u upotrebi Fundermaxovih proizvoda. Što je posebno važno, i dalje se zadržavamo u okviru predviđenih budzeta.

 

Takođe, bilo je veoma značajno što smo mogli da se upoznamo sa mogućnostima upotrebe njihovih porizvoda u projektima unutrašnje arhitekture. Na našem tržištu je Fundermax uglavnom povezan sa pregradama i ormarićima u objektima javne namene. Zato je našim članovima značilo upoznavanje sa paletom proizvoda, njihovim karakteristikama i mogućnostima upotreba u projektima unutrašnje arhitekture. Tu je od izuzetnog značaja bila tehnička podrška i pomoć od ‌Robert Hinnawi.

 

Posebno je bilo inspirativan deo koji se odnosio na upotrebu njihovih proizvoda u visoko-tehnološkim industrijama. Malo je poznato da su Fundermax materijali neophodni u dizajniranju laboratorijskog mobilijara, opremanju “čistih soba”, i slično. Kao i Fundermax, verujemo da će se sa ovim zahtevima u bližoj budućnosti susretati i naši članovi.

 

Verujemo da smo ostvarili nove veze i otvorili mogućnosti za nove poslove u skladu sa sloganom kompanije Fundermax.

 

“FOR YOU TO CREATE”

FAQ