PARTNER DAY TARKETT

Pridružite nam se da budemo bolji zajedno!

Od momenta osnivanja naše ASAP svima koji su želeli da postanu deo ove poslovne zajednice obraćali smo se vrlo jednostavnom porukom, PRIDRUŽITE NAM SE DA BUDEMO BOLJI ZAJEDNO!!!

Zadovoljni smo što ASAP zajednicu trenutno čini 60 arhitektonskih firmi i 18 kompanija iz građevinske industrije. Svi oni su prepoznale ovu poruku kao simbolički poziv na dalju profesionalizaciju i podizanje kompeticija svih aktera u industriji.

Interakcija i razmena znanja kao ključ za razvoj industrije

Partner Day je jedan od naših najznačajnijih formata događaja i doživljavamo ga kao platformu za dijalog između naših članova i partnera. Tačnije, kao mesto susreta arhitektonske profesije i proizvođača materijala i distributera proizvoda i usluga.

Zato nam je bilo izuzetno zadovoljstvo što je jako veliki broj kolega iz beogradskih i novosadskih biroa uzeo učešće u Partner Day Tarkett. Razumevajući suštinsku intenciju jednog ovakvog formata, naši partneri iz Tarkett omogućili su našim članicama da se u fanatstičnim uslovima Tarket akademije upoznaju sa mnoštvmo mogućnosti koje im Tarketovi materijali pružaju.

 

Pohvale Demonstratoru Srđanu Kirtiću

Posebno želimo da pohvalimo demonstratora Srđana Kirtića koji je zasenio sve prisutne svojom veštinom i poznavanjem materijala. U skoro dvočasovnoj interakciji sa našim članicama, dodirnuto je mnoštvo praktičnih tema i otvoreno se razgovaralo o izazovima koje imaju u svakodnevnoj praksi.

Ovaj Partner Day je pokazao da su interakcija i razmena znanja, pogotovo konkretnih i praktičnih, neophodni preduslovi za dalji razvoj naizgled udaljenih branši i profesija.

 

 

YOUTUBE LINK PARTNER DAY TARKETT

FAQ