PARTNER DAY ARMONT

Partner Day: Ključan događaj za profesionalni razvoj u zajednici:

Partner Day je jedan od najznačajnijih formata događaj koje organizuje ASAP i smatramo da je važan za profesionalni razvoj naše zajednice.

Zgrada BIGZ-a je zasigurno jedan od simbola Beograda i ovo veličanstveno remek delo Dragiše Brašovana svojim postojanjem oslikava sve političke i ekonomske promene kroz koje je naše društvo prošlo u zadnjih 80 godina.

Zahvaljujući našim partnerima iz ‌Armont danas je veliki broj članova Asocijacije imao priliku da poseti i dalje aktivno gradilište BIGZ.

Rekonstrukcija BIGZ-a: Izazovi i inspiracija iz perspektive stručnjaka

Rekonstrukcija jednog ovakvog dela je zaista ogoman poduhvat sa brojnim izazovima. O njima su vrlo inspirativno govorili Marko Korošec iz Remorker koji su radili Idejno rešenje rekonstrukcije, gospodin Mirko Talijan kao predstavnik Investitora, kao i Dejan Slavulj i Miloš Nikolić iz Armont. Iako i dalje aktivno gradilište, impresionirani smo u kojoj meri su primenjena rešenja pomogla da se očuva Brašovanovo autorstvo i unaprede tehničke performanse kuće kako bi odgovorila potrebama 21. veka

 

Armont Show-room: Kvalitet Armont sistema na delu

U drugom delu dana posetili smo poslovnu zgradu i proizvodne pogone Armonta koje je projektovao naš kolega Predrag Milutinović iz MAPA. Ponovo smo se mogli uveriti u kojoj meri autorska arhitektura ima moć da predstavi poslovnu kulture kompanije i njene vrednosti. Počastvovani smo što su naši partneri ovom prilikom upriličili otvaranje njihovog novog show-room u kojem se možete upoznati sa visokim kvalitetom njihovih sistema.

I u duhu nekadašnjeg praznika kojeg su mnogi od nas u prethodnoj političkoj zajednici proslavljali kao Dan Republike, ovaj Partner Day završili smo u fabričkoj kantini uz divno druženje sa našim partnerima i članovima njihovog tima.

FAQ